29 september 2018 |  Helg

Spa-fest och Berlin

Godmorgon solstrålar!

Gårdagen gick i ett och efter jobbet var jag ute och letade efter födelsedagspresent till min bästis som hade fest på kvällen. Hon älskar sin födelsedag och har firat hela månaden! Tiden sprang iväg och jag anslöt mig till kvällen fest som hade ”spa” tema. Det fanns fisk-spa med fish-shots (haha), öl-yoga, meditations-rum ja det fanns ALLT, med ett inslag av party, såklart. Det var verkligen ett lyckat tema, alla myste runt i morgonrockar och i bakgrunden var det lugn spa musik. En riktigt härlig fest och kväll. Stort Grattis Rosanna! Hon slår alltid på stort när det kommer till fest och kan knappt bärga mig till nästa år då det är 30-års kalas hela året! Hahah! Magiskt!

Idag vaknade jag upp med solen och hur fint är det inte ute nu? Alla löv som skiftar i olika färger, den där krispigheten och den kalla luften. Det är ändå lite mysigt. 

Nu på morgonen har jag skyfflat undan sommarkläder upp på vinden och hämtat ner lite varmare kläder. Har även börjat packa inför min Berlin-resa. Åker i morgon, tidigt som satan, och ikväll har jag middagsplaner så kan inte packa in i det sista, om jag inte vill prioritera bort natten, haha. 

Jag kommer landa i Berlin vid 9-tiden på morgonen och jag ser fram emot att få hänga runt i Berlin. Sista jag var där gick jag i 6:an och minns inte allt för mycket av den resan. 

Har ni några tips på vart jag ska äta/fika/strosa runt? 

Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram