29 september 2018 |  Helg

Spa-fest och Berlin

Godmorgon solstrålar!

Gårdagen gick i ett och efter jobbet var jag ute och letade efter födelsedagspresent till min bästis som hade fest på kvällen. Hon älskar sin födelsedag och har firat hela månaden! Tiden sprang iväg och jag anslöt mig till kvällen fest som hade ”spa” tema. Det fanns fisk-spa med fish-shots (haha), öl-yoga, meditations-rum ja det fanns ALLT, med ett inslag av party, såklart. Det var verkligen ett lyckat tema, alla myste runt i morgonrockar och i bakgrunden var det lugn spa musik. En riktigt härlig fest och kväll. Stort Grattis Rosanna! Hon slår alltid på stort när det kommer till fest och kan knappt bärga mig till nästa år då det är 30-års kalas hela året! Hahah! Magiskt!

Idag vaknade jag upp med solen och hur fint är det inte ute nu? Alla löv som skiftar i olika färger, den där krispigheten och den kalla luften. Det är ändå lite mysigt. 

Nu på morgonen har jag skyfflat undan sommarkläder upp på vinden och hämtat ner lite varmare kläder. Har även börjat packa inför min Berlin-resa. Åker i morgon, tidigt som satan, och ikväll har jag middagsplaner så kan inte packa in i det sista, om jag inte vill prioritera bort natten, haha. 

Jag kommer landa i Berlin vid 9-tiden på morgonen och jag ser fram emot att få hänga runt i Berlin. Sista jag var där gick jag i 6:an och minns inte allt för mycket av den resan. 

Har ni några tips på vart jag ska äta/fika/strosa runt? 

Nu ska jag hälla upp en kopp kaffe!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram