24 januari 2021 |  Helg

Söndagsmys deluxe

Söndag idag och jag har en dubbel känsla kring det. Jag har haft en så himla bra helg att jag känner just nu att jag skulle behöva någon mer helgdag. Gårdagen gick i ett med fotografering, lunch inne i stan för att runda av med bowling. Ni hör, svisch sa det och jag tänkte i natt när jag inte kunde sova att på det som min psykolog sa till mig i fredags ”du behöver hitta en balans”. Ja, men hur?!

Började dagen med en härlig och solig promenad! Hur bra mår man inte av ljuset och av solen! Det är som att jag blir som en helt ny människa med positiva känslor bland allt som händer. Det är en så fin känsla

Jag mötte sen upp min vän för att gå till Winterviken för en kaffe! Älskar verkligen det stället. Dock var det otroligt mycket människor och kön var inte dålig. Men med ett blodsocker på 3,1 stod vi snällt i kön för att beställa något blodsockerhöjande 🙂

En chokladboll som troligtvis inte var helt glutenfri (hoppas inte min läkare läser detta nu) och en kaffe med mjölk i! Det var såååå gott!

Efter några timmar var jag tvungen att svänga förbi apoteket, mataffären och skriva till min redigerare ang videon som kommer komma upp snart! Herregud så spännande. Det är lite justeringar kvar men jag hojtar till. Den kommer upp nästa vecka i alla fall!

Nu ligger jag raklång i soffan, äter potatischips som jag precis har ”friterat” och känner mig helt slut. Det kommer bli en stilla kväll. Jag orkar inte göra så mycket mer än att uppdatera er. Det är skönt att jag kan känna att jag faktiskt ikväll prioriterar mig själv. Något som jag övar på hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram