1 november 2020 |  Bröd

Söndagskväll

Nej men NEJ vad detta blev lyckat! Igår när vi skulle äta lunch på Oaxen ställde jag i vanlig ordning frågan om de hade glutenfria alternativ. Fick ett snabbt svar, Ja och blev förvånad över engagemanget över att de kunde lösa all mat på menyn till glutenfri. Det är inte ofta det händer.

För första gången, fick jag in i mitt glutenfri bröd innan det ”vanliga” kom in. Blev förvånad på ett positivt sätt. Brödet såg inte ”köpt” ut vilket inte heller sker ofta. Första tuggan var som en dröm. Inte för att jag hade en känning på gång utan för att det smakade helt gudomligt. Till och med mitt sällskap blev förvånad.

Frågade om det gick att köpa, eller hur jag kunde få tag i brödet. Det visade sig att kocken har celiaki och bakar sitt egna bröd. Vår servitör sprang in och ut från köket med alla mina frågor och det slutade med att jag fick receptet utskrivet.

Idag, guess what. Jag bakade brödet och jäklar I gatan vilket bröd! Jag lovade att inte dela receptet men jag tänker att jag har några idéer att göra det på mitt sätt så jag inte skäl kockens recept. För detta mina vänner, kan vara det bästa brödet jag ätit!

Fan vad bröd det blir. Jag ber om ursäkt. Men jag älskar bröd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram