19 augusti 2018 |  Helg

Söndagar

Godkväll mina kära!

Det börjar närma sig slutet av den här dagen och den här helgen. Det går i rasande fart tycker jag och den här dagen har verkligen varit en berg och dalbana. Den började helt strålande med att jag fick tillbringa min morgon och förmiddag med en kär vän som jag inte sett på 2 år (?), sen gick det mer eller mindre utför med telefon (som nu är inlämnad) en cgm som vägrade att starta och en huvudvärk som kom pulserande. Och ni som känner mig vet att jag vägrar låta saker som detta hindra mig. Jag bestämde mig och frågade mig själv hur jag ska få dessa saker att inte få ta mer plats och få ta mer energi av min vardag. Sagt och gjort. Jag bestämde mig och lät det helt enkelt rinna av mig. 

Jag har nu en hederlig blodsockermätare för tillfället, ett telefonsamtal inbokat i morgon och är nu invirad i en gosig morgonrock efter ett kvällsbad från ett harmoniskt Södermalm. En kopp te, lite vit choklad (som jag älskar) och en bra film jag fick rekommenderad att se som väntar på att jag ska trycka på play. Jag har ändå en harkärlek till söndagar. Det blir vad man gör det till, eller hur?

Nästa vecka kommer bli spännande och jag hoppas att jag får alla telefoner och allt att fungera så ni kan få hänga med! 

Nu väntar film och ännu mer choklad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram