29 september 2019 |  Helg

Söndag

Det kändes i hela kroppen i morse när jag vaknade att livet kom ifatt. Det har varit många veckor med jobb och inte så många lugna stunder. Jag passade på att åka hem till Norrköping igår (lördags) för att träffa lite vänner och min familj, då jag inte hade något inbokat.

Men precis som jag anade, kändes det om att jag blev översköljd av känslor i morse och när jag blev skjutsad in till stan, för att leta jacka innan tåget hem, kom tårarna. Visste nog inte riktigt hur jag skulle hantera allt och det bara kom. Pratade av mig och har nu beställt en, hör och häpna, kalender! Det är lätt att det blir mycket av allt som jag älskar (mitt egna företag, Barndiabetesfonden osv) och för att slippa en del av stressen behöver jag strukturera allt som ska göras. Planering helt enkelt.

Nu har jag precis tagit en lång promenad, ätit middag och ska stora ta en lång och varm dusch! På tisdag börjar jag min nya tjänst och det ska bli väldigt kul och spännande. Är även lite nervös!

Jag ska även uppdatera er om min Barcelona-resa (resor)! Har massvis av bilder att visa som jag inte hunnit och sedan min helg i Norrköping!

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram