29 september 2019 |  Helg

Söndag

Det kändes i hela kroppen i morse när jag vaknade att livet kom ifatt. Det har varit många veckor med jobb och inte så många lugna stunder. Jag passade på att åka hem till Norrköping igår (lördags) för att träffa lite vänner och min familj, då jag inte hade något inbokat.

Men precis som jag anade, kändes det om att jag blev översköljd av känslor i morse och när jag blev skjutsad in till stan, för att leta jacka innan tåget hem, kom tårarna. Visste nog inte riktigt hur jag skulle hantera allt och det bara kom. Pratade av mig och har nu beställt en, hör och häpna, kalender! Det är lätt att det blir mycket av allt som jag älskar (mitt egna företag, Barndiabetesfonden osv) och för att slippa en del av stressen behöver jag strukturera allt som ska göras. Planering helt enkelt.

Nu har jag precis tagit en lång promenad, ätit middag och ska stora ta en lång och varm dusch! På tisdag börjar jag min nya tjänst och det ska bli väldigt kul och spännande. Är även lite nervös!

Jag ska även uppdatera er om min Barcelona-resa (resor)! Har massvis av bilder att visa som jag inte hunnit och sedan min helg i Norrköping!

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram