27 september 2018 |  Mat

Sömn utredning och sushi

Igår var det ett riktigt rusk-väder med regn och blåst. Vad passar inte bättre än att boka in middagsdejt? Vi har pratat länge om att besöka denna Sushi restaurang som har fått otroligt bra kritik och jag som inte är super-förtjust i sushi samt att jag jämför den sushin jag åt när jag var i Kina hade riktigt höga förväntningar. Och vet ni vad? Hela upplevelsen var otroligt bra. Så, ska jag äta sushi fler gånger kommer jag definitivt att gå till just denna restaurang! MGL Sushi heter stället och erbjuder himla massa goda varianter och rätter (alltså inte bara sushi).

Vi började med att ta in vårrullar och edamamebönor och beställde sedan in fyra olika rätter som vi delade hjärtligt mellan!

Med min älskade Josefine!

Igår ”chattade” jag med min sjuksköterska i den där appen, jag pratade om som han utvecklat och som kommer att testas på Ersta till att börja med (om jag inte minns fel), där jag blev informerad om att jag ska få träffa en KBT – person. Detta är för att det kan hjälpa mot mina sömnproblem! Jag var skeptsik när jag fick förslaget men jag är så trött på att vara vaken mitt i natten att jag är öppen för att testa lite olika varianter. Nu gäller det bara att boka in en tid och se hur det går. Är det någon av er som har testat KBT? Fungerade det bra? Eller inte?

Nu så, det är torsdag och snart är det helg och snart Berlin! Det ska bli så otroligt skönt att få resa iväg en kortis igen

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram