27 september 2018 |  Mat

Sömn utredning och sushi

Igår var det ett riktigt rusk-väder med regn och blåst. Vad passar inte bättre än att boka in middagsdejt? Vi har pratat länge om att besöka denna Sushi restaurang som har fått otroligt bra kritik och jag som inte är super-förtjust i sushi samt att jag jämför den sushin jag åt när jag var i Kina hade riktigt höga förväntningar. Och vet ni vad? Hela upplevelsen var otroligt bra. Så, ska jag äta sushi fler gånger kommer jag definitivt att gå till just denna restaurang! MGL Sushi heter stället och erbjuder himla massa goda varianter och rätter (alltså inte bara sushi).

Vi började med att ta in vårrullar och edamamebönor och beställde sedan in fyra olika rätter som vi delade hjärtligt mellan!

Med min älskade Josefine!

Igår ”chattade” jag med min sjuksköterska i den där appen, jag pratade om som han utvecklat och som kommer att testas på Ersta till att börja med (om jag inte minns fel), där jag blev informerad om att jag ska få träffa en KBT – person. Detta är för att det kan hjälpa mot mina sömnproblem! Jag var skeptsik när jag fick förslaget men jag är så trött på att vara vaken mitt i natten att jag är öppen för att testa lite olika varianter. Nu gäller det bara att boka in en tid och se hur det går. Är det någon av er som har testat KBT? Fungerade det bra? Eller inte?

Nu så, det är torsdag och snart är det helg och snart Berlin! Det ska bli så otroligt skönt att få resa iväg en kortis igen

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram