14 januari 2021 |  Blogg

Sömn och lyckan

Hur livet kan vändas upp och ner på 2 sekunder är vi nog alla medvetna om. Det var det som hände mig i tisdags när jag insåg att allt som jag sparat ner på min externa hårddisk var borta. Den stressen är inget jag någonsin vill uppleva igen. Hemskt.

Min förre detta kollega och kompanjon i fondens man jobbar tydligen med datorer (och allt som jag inte kan eller förstår mig på) var så generös att han erbjöd sig att hjälpa mig. Jag gav honom min externa hårddisk i går och han sa att jag fortfarande skulle vara nervös så detta inte var någon garanti. Men bara känslan av att någon erbjuder sig att hjälpa mig är så fantastisk!

Fick senare på kvällen ett så positivt svar. Han verkar få fram det mesta och hela min kropp hamnade i någon form av relax-mode. Då jag knappt sov natten innan var detta något jag såg fram emot nu! Sov så himla bra och vaknade tidigt idag och bestämde mig för att ge mig ut i snön. Det var en befriande känsla. Nästan så att jag fick tårar i ögonen. Allt kändes fint och harmoniskt.

Ja, herregud, vilken vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram