14 januari 2021 |  Blogg

Sömn och lyckan

Hur livet kan vändas upp och ner på 2 sekunder är vi nog alla medvetna om. Det var det som hände mig i tisdags när jag insåg att allt som jag sparat ner på min externa hårddisk var borta. Den stressen är inget jag någonsin vill uppleva igen. Hemskt.

Min förre detta kollega och kompanjon i fondens man jobbar tydligen med datorer (och allt som jag inte kan eller förstår mig på) var så generös att han erbjöd sig att hjälpa mig. Jag gav honom min externa hårddisk i går och han sa att jag fortfarande skulle vara nervös så detta inte var någon garanti. Men bara känslan av att någon erbjuder sig att hjälpa mig är så fantastisk!

Fick senare på kvällen ett så positivt svar. Han verkar få fram det mesta och hela min kropp hamnade i någon form av relax-mode. Då jag knappt sov natten innan var detta något jag såg fram emot nu! Sov så himla bra och vaknade tidigt idag och bestämde mig för att ge mig ut i snön. Det var en befriande känsla. Nästan så att jag fick tårar i ögonen. Allt kändes fint och harmoniskt.

Ja, herregud, vilken vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram