11 juli 2018 |  Mat

Sommarkvällar

Godmorgon! Har precis laddat upp med kaffe i vanlig ordning och försöker ladda upp mig inför denna onsdag. 

Igår åkte jag direkt efter jobbet till Äppelviken för att möta upp mina vänner för bad och grillning. Hur mysigt!

I all stress missade jag att kliva av på rätt staion och jag kände bara hur all energi gick ur mig. Fick vänta ett tag till för att åka tillbaka och kliva av på rätt hållplats.

Eftersom att jag tog sån lång tid på mig blev det inget bad för min del (ja, jag är badkruka). Höll stmningar uppe på land istället =)

MAT! Här var blodsockret lågt och hunger var påtaglig. Jag har dock lärt mig att hantera ett sjunkande blodsocker men fasen, ibland är det svårt. Hade lust att bara äta upp ALLT! haha.

Efter mat kom jag tillbaka till mitt rätta element. Go och gla’! Tänk att blodsockret påverkar så otroligt mycket. 

Men utöver blodsockret och livet som sker i det delen av livet så var det en så himla trevligt kväll. En kväll utan prestige och utan krav, vi skrattade, pratade killar, SD, Almedalen, jobb, och hur härligt det är med sommar och att faktiskt ha vänner som alltid ställer upp oavsett. 

Ibland kan jag få en känsla av att jag inte alltid räcker till vilket, jag tackar för, inte händer så ofta. Men den känslan, när den väl kommer på besök, är inte rolig och då gäller det för min del att inte deppa ihop totalt. Utan omge sig av personer (vänner, familj) som får en på bättre tankar. 

Ikväll står det en AW på Supper på schemat med min bästa Rosanna. Har ni ätit där? Om inte, gör det! Godaste tapasen och bästa stället, ett stort plus att det ligger så otroligt centralt (Norra bantorget).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram