16 juli 2018 |  Blogg

Sommar

Vilken dag! Jag har försökt att sysselsätta mig med ”somriga” saker under dagen för att inte bli allt för avundsjuk på mina vänner och min familj som har lämnat staden för att njuta ute på en båt i skärgården. Men nu är det 4 dagar kvar. Håll ut!

Stockholm är så himla fint! Ännu en gång, känner mig så tjatig men fasen alltså, njuter för fullt!

Blev så himla blank och varm efteråt att jag tog ett kvällsdopp. Klockan var då 21.40-någonting och jag var inte ensam om att vilja svalka av sig. Jag tänker kanske att det kanske är bra för att ha någon möjlighet att sova sen inatt. Sover ni bra? Jag har en ruggigt varm lägenhet och det är inte speciellt sövande att ligga i en varm och kvalmig lägenhet…Borde skaffa en fläkt av något slag. 

Nu är sista veckan igång innan jag tar semester och det känns som att jag på något sätt redan tagit semester. Eller så är det för att jag tror jag är utomlands pga värmen. I vilket fall, så är det en härlig känsla! 

Har ni semester? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram