16 juli 2018 |  Blogg

Sommar

Vilken dag! Jag har försökt att sysselsätta mig med ”somriga” saker under dagen för att inte bli allt för avundsjuk på mina vänner och min familj som har lämnat staden för att njuta ute på en båt i skärgården. Men nu är det 4 dagar kvar. Håll ut!

Stockholm är så himla fint! Ännu en gång, känner mig så tjatig men fasen alltså, njuter för fullt!

Blev så himla blank och varm efteråt att jag tog ett kvällsdopp. Klockan var då 21.40-någonting och jag var inte ensam om att vilja svalka av sig. Jag tänker kanske att det kanske är bra för att ha någon möjlighet att sova sen inatt. Sover ni bra? Jag har en ruggigt varm lägenhet och det är inte speciellt sövande att ligga i en varm och kvalmig lägenhet…Borde skaffa en fläkt av något slag. 

Nu är sista veckan igång innan jag tar semester och det känns som att jag på något sätt redan tagit semester. Eller så är det för att jag tror jag är utomlands pga värmen. I vilket fall, så är det en härlig känsla! 

Har ni semester? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram