30 maj 2018 |  Diabetes

Som sig bör

Hur mår mina vänner? Jag mår utmärkt och det känns så bra. Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar och det är märkligt hur ljuset får en att tro att det är klockan inte är så mycket… håller ni med? 

Även dagens kurva får ni se och kan ju påpeka att bara för att jag inte visar mitt blodsocker varje dag innebär det inte att det är ”skit”. 

Helgen ska bli lika varm och härlig och bokade precis in en natt på sjön! Äntligen! Slippa få kli i fingrarna i min lägenhet, även om jag älskar den! 

Nu är maten redo och jag likaså! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Something big happened to me last week 🙌🏻 From #dexcomg6 to #dexcomg7 ! It was a big moment, you can tell by the look on my face 💕#ad and I love that I can see, in the Dexcom app, the trend graph AND the Clarity data 💙 all that in one screen 🤩 YAY to this!

#diabetes #diabetic #t1d #dexcomwarrior #öppendiabetes
...

Guess how many questions I’ve got this weekend regarding the “nicotine patch” I’ve got on my arm 🫠 too many! ...

Följ mig på Instagram