2 april 2020 |  Blogg

Sol, kaffe och ny färg

Nu när jag försöker att komma på, eller mer försöka lindra magen (vad nu allt det betyder) har jag börjat ha mjölk i kaffet. Eller det är inte mjölk, det är soja mjölk som är så jädrans god att ha i kaffet. Men jag ska vara helt ärlig med er. Det slinker ner en riktigt svart kaffe på morgonkvisten. Det är liksom ett måste. Men sen när dagen rullar på så gör jag alltså denna kaffe-variant!

Idag lyser solen och jag firar med en ny färg på mina mjukisbyxor, gröna är dom. Matchar mina naglar! De är ganska fula (väldigt fula och vet inte varför jag en gång köpte dom) men fungerar alldeles utmärkt när man lunkar på här hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram