2 april 2020 |  Blogg

Sol, kaffe och ny färg

Nu när jag försöker att komma på, eller mer försöka lindra magen (vad nu allt det betyder) har jag börjat ha mjölk i kaffet. Eller det är inte mjölk, det är soja mjölk som är så jädrans god att ha i kaffet. Men jag ska vara helt ärlig med er. Det slinker ner en riktigt svart kaffe på morgonkvisten. Det är liksom ett måste. Men sen när dagen rullar på så gör jag alltså denna kaffe-variant!

Idag lyser solen och jag firar med en ny färg på mina mjukisbyxor, gröna är dom. Matchar mina naglar! De är ganska fula (väldigt fula och vet inte varför jag en gång köpte dom) men fungerar alldeles utmärkt när man lunkar på här hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram