28 februari 2021 |  Lunch

Sol, jordärtskockssoppa och insulin för pommes

Första dagen för 2021 som mina ”vita” sneakers fick åka på. Det är starkt för att fortfarande vara februari. Eller? Oavsett så älskar jag det. Jag njuter!

Mötte upp Camilla och Nala för lunch vid Boulebar. Om det var kö? JA. Om vi väntade? JA! Haha, vi slog oss ner i 45 minuter innan vi fick bord där de kunde servera mat. Men det gjorde inte så mycket då vi verkligen kunde njuta av vädret, solen.

Nej men så trevligt! Att sitta ute, utan att frysa. Jag är verkligen som resten av Sverige (Norden?!) och kan inget annat än att tänka mig vara först ute för att njuta. Förstår ni mig?

Då jag haft lite magproblem på senaste och fått en dille på soppa fick det bli deras Jordärtskocksoppa med glutenfritt bröd och lite pommes som jag vet alltid går ner. Och dra mig baklänges vad god den var!

I mitt huvud, doserade jag endast för brödet och pommes frites. För i mitt huvud är soppa typ baserat på grädde? Eller? I vilket fall så hade vi super trevligt och vi satt ute flera timmar utan att frysa vilket känns nästan overkligt. Så härligt!

Jag tog en promenad hem sen och här sitter jag nu och uppdaterar er samt att jag ska beta av lite på mejlen innan jag gör entre för en ny vecka. Skönt att ha det gjort 🙂

Hur var er helg? Har ni haft det lika underbart och soligt som jag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram