3 december 2021 |  Middag

Snö, glögg och matleverans

Det var en otroligt härlig promenad som jag tog igår morse till kontoret. Jag får en känsla av kärlek när den första snön lägger sig. Allt bli lite mer tyst (dovt) och det känns som det infaller sig ett lugn hos alla. Eller så är det bara hos mig?

När jag skriver det här, är jag medveten om att denna kärlek till snön inte kommer vara långvarig så jag vill verkligen nu njuta av att jag känner mig glad för den!

Nej men titta. Strosade över Västerbron med ett leende på läpparna! Så fint Stockholm!

När jag efter jobbet var på väg hem stannade en man mig på gatan. Jag trodde att han behövde hjälp att hitta någon gata eller restaurang (som det oftast brukar vara) men sen så tog han sats och sa: ”Jag såg dig och fick en känsla av att stanna dig. Du ser ut att vara en person som vill andra människor väl”.

Jag blev tårögd. Blev chockad då detta inte alls händer ofta och tackade så himla mycket. Det var som han visste att jag behövde höra det. För det tog verkligen tag i mitt hjärta. Blev helt varm.

När jag kom hem blev det glögg. Vanlig hederlig glögg med socker i. Det är det som jag tycker är godast!

Glögg i väntan på att maten skulle bli klar.

Har för första gången beställt matkasse och det är ett litet problem då det är svårt att få glutenfritt så fick byta ut några ingredienser. Dock känner jag spontant att den kärlek jag har för att laga mat och gå och handla dog lite när allt kom i påsar och pappkartong. Det var ingen kärlek eller charm i det.

Har två rätter till som jag ska hinna laga innan det blir dåligt i kylen men jag tror inte denna matkasse kommer bli långvarig tyvärr. Har hört så mycket bra om det men hm, får suga lite på den karamellen tror jag!

Har ni matkasse?

Det är fredag idag och det är jobb fram tills jag behöver fixa mig till årets JULFEST! Temat är ”dress to impress” och det är inte en enkel dresscode… Har köpt två klänningar som båda passar men det lutar åt den ena som är svart, uringad och super glittrig! Tror det kan vara snyggt kvällen till ära!

Jag är så pepp och taggad på julmingel, god mat och en kväll med mina superhärliga kollegor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram