21 december 2017 |  Diabetes

Snabba leveranser

Godmorgon älsklingar!

Som ni vet tog min sändare sitt sista andetag för ca en vecka sedan och fick under helgen ”gå tillbaka” till vanlig hederlig blodsockermätning, stick i fingret. Jag har ju använt den sedan februari i år vilket inte är ett år – ska hålla minst ett år visste jag att det kanske kunde bli en aning struligt. Men några samtal bort så kom en ny sändare fort som tusan och jag hämtade hem den igår!

Fick igång sändare i söndags, vilket var en lättnad men idag är det dags att byta sensor och då passar jag på att byta till en ny sändare. Skönt att veta att det ska vara fungerande nu under ledigheten och all mat som ska ätas.

Jag måste erkänna att jag är så glad över Medtronic’s kundsupport och den kontakt som jag har haft med dom. Upplever ni samma med den kontakt för just era hjälpmedel?

Idag är det jul ”fest” på jobbet och hinner jag blir det ytterligare en sväng på stan, om jag orkar – annars i morgon. I morse kändes det riktigt tomt på väg till jobbet. Antar att många har tagit ledigt nu precis innan jul och det är kanske inte så konstigt. Det märks även på min arbetsplats att det är många stolar tomma. Skönt, då kan jag få mycket jobb gjort som inte annars hinns med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram