21 december 2017 |  Diabetes

Snabba leveranser

Godmorgon älsklingar!

Som ni vet tog min sändare sitt sista andetag för ca en vecka sedan och fick under helgen ”gå tillbaka” till vanlig hederlig blodsockermätning, stick i fingret. Jag har ju använt den sedan februari i år vilket inte är ett år – ska hålla minst ett år visste jag att det kanske kunde bli en aning struligt. Men några samtal bort så kom en ny sändare fort som tusan och jag hämtade hem den igår!

Fick igång sändare i söndags, vilket var en lättnad men idag är det dags att byta sensor och då passar jag på att byta till en ny sändare. Skönt att veta att det ska vara fungerande nu under ledigheten och all mat som ska ätas.

Jag måste erkänna att jag är så glad över Medtronic’s kundsupport och den kontakt som jag har haft med dom. Upplever ni samma med den kontakt för just era hjälpmedel?

Idag är det jul ”fest” på jobbet och hinner jag blir det ytterligare en sväng på stan, om jag orkar – annars i morgon. I morse kändes det riktigt tomt på väg till jobbet. Antar att många har tagit ledigt nu precis innan jul och det är kanske inte så konstigt. Det märks även på min arbetsplats att det är många stolar tomma. Skönt, då kan jag få mycket jobb gjort som inte annars hinns med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram