20 juli 2019 |  Snacks

Smultronstället

Så många roliga smaker! Svårt att välja

Kunde inte välja från listan utan pekade på den som såg mest god ut när jag väl kom fram

Det blev smaken salt karamell och vet ni vad? Kan vara bland de godaste!

Igår åkte jag och pappa förbi Söderköping. Jag har så många minnen från Sörping då jag gick i gymnasiet där, Nyströmska. Jag gick första året på Eber, men bytte i tvåan sen till Nyströmska och gick alltså två år där. Många fina minnen och det var en period som jag växte otroligt mycket av. Jag försökte hitta mig själv, vem jag var och ja, det finns väldigt roliga bilder från den tiden. Nog om det.

Smultronstället är ganska så hypat och jag kan faktiskt inte ge några rekommendationer att faktiskt ställa sig i den där kön. Dels för att jag själv inte är en glass-älskare och dels för att jag inte tycker att den glassen är mycket godare än annan glass. Men man ska gå dit för själva upplevelsen. Att sitta vid kanalen och få in ett fyrverkeri av glass. Jag själv nöjde mig med en kula glass, sittandes vid alla båtar i solen. Passar mig perfekt.

Ikväll ska jag hem till Amelie för kompisgäng, vin i solen och utgång som det ser ut. Vart går man ut i Norrköping? Finns Trägår’n kvar? Någon som har något bra tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram