1 januari 2018 |  Mat

Slipa golv

Som ni redan vet om ni följer mig hade jag helgen inbokad för att slipa mina golv i lägenheten. Det har varit mörka och väldigt dystra golv vilket inte har gett en ljus ”känsla” hemma och nu var det dags att slipa bort mitt betsade mörka golv.

Började i lördags morse, fylld av energi och taggad till tusen. Hade packat ihop alla möbler/saker/prylar så gott som det gick…

Inte den mest sexiga bild ni fått se av mig men mäktigt att köra omkring med en stor jäkel som bara slipade bort typ, allt!

Vi tog en lunch-paus i Hornshuset där det bjöds på texmex som smakade ruggigt bra efter en tuff men härlig förmiddag

Behövde inte alls mycket insulin, men inte så konsitgt

Sen fick jag sura grannar som undrade vem som slipade sent en lördagskväll (OBS, klockan hade precis slagit 18.00…). Inte så mycket att göra utan att försöka möblera så vi hade någonstans att sova innan nattens sömn.

Vi tog en dusch och satte och jg bjöd på vin innan vi hade bord på Texas Longhorn =)

Pommes, vin, kyckling fajitas! Somnade på två röda sen kan jag lova. Helt mör i varenda muskel! Ja, ni ser ju hur trött jag är haha!

Efter ett härligt restaurangbesök så var det otroligt skönt att gå och lägga sig och sov som en döing i soffan. Det var bara att ladda upp då det var ganska mycket kvar att göra under söndagen. Men det i ett senare inlägg!

Berätta om er helg! =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram