5 juli 2018 |  Diabetes

Sköna sommarkvällar

Jag får inte nog av det här vädret, den här sommaren. Herregud så allt känns bra. Vet inte om det beror på att min sommar förra året sög rejält, att vädret är så härligt, att jag inte känner mig ensam (?) eller att jag bara mår helt enkelt väldigt, väldigt bra. Jag tror det är en kombo av många saker. Men oavsett vad det är så tycker jag att det är så himla härligt, livet. 

Dagarna går i ett och speciellt när vädret är på topp. Jag vill liksom inte sitta inne och titta på serier. Jag vill vara ute, hänga med människor, njuta och känna mig levande. Håller ni inte med. Vi tog i alla fall en kvällstur nu här på söder och trots att jag bott här länge hittar jag nya ställen, nya stigar i skogen och härliga platser som jag aldrig sett förut. 

I morgon är det fredag och det tackar jag inte nej till. Planerna är lite oklara i vanlig ordning och lördag så står det grillning och fotboll, Såklart! Hoppas inte på regn, men det är väl det som är svensk sommar, haha!

Nu är jag hemma igen efter en otroligt bra dag och håller i detta nu på att rosta mig ett par mackor. Hungrig efter det svettiga promenaden

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram