15 september 2018 |  Mat

Skogen, pasta och ett dyrt köp

Herregud vad bra jag mår! Har verkligen kommit ner i varv och min huvudvärk har släppt efter en veckas konstant värk av stress förmodligen… men bättre sent än aldrig var det va 😉

Efter frukost tog vi en tur runt i området. Frisk luft, naturen och massa fina hästar! Visste ni att jag har en del priser från när jag red som liten. Var en riktig stjärna på hästryggen! 

Rastlösheten kickade in och jag for in till stan. Denna blus från Marlene Birger satt som handen i handsken och fick följa med i en påse. Dock känner jag att den summan jag betalade inte var värd så kommer nog lämna tillbaka den i morgon innan jag åker hem igen.. suck! 

Jag mötte upp min bästa bästa vän som jag inte träffar för ofta för vin-lunch! Vi slog oss ner på restaurangen Härlig Pasta mitt i stan och satan i gatan vad grymt bra ställe! 

Tog en glutenfri pasta med pesto och ost. Dröm-god! Vi satt och pratade länge om allt möjligt, livet, framtiden, barn, killar (såklart) och hur vi ska leva i ett soligt land framöver. Med henne kan jag prata om allt! Hon känner mig på riktigt och det är så viktigt att ha personer i mitt liv där jag känner att jag kan vara mig själv. Inte något som jag tar för givet. 

Nu är jag mitt uppe i brödbak och ikväll ska vi fira brorsan som har tagit examen med kräftskiva! Det ska bli himla smarrigt och kul! 

Nu ska jag chilla lite med mamma! Alltså, njuuuuuuta av denna lördag! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram