22 december 2018 |  Helg

Sista rycket

Som varje år sker julshoppingen i sista sekund. Och som varje år lovar vi att -nästa är, ja då ska vi vara ute i god tid. Men på ett sätt har det sin charm och jag är glad att det i år skedde på en helg. Att vi slapp stressa efter jobb i mörker! 

Jag och brorsan har samma gener och samma ”upptagna” liv. Därmed hinns detta inte med i december förutom dagarna innan vi åker hem till mamma och pappa i Norrköping. 

Vi började med en kaffe vid Mariatorget. Myste vid en brasa och kände grandoften! Livet där och då kändes härligt! 

Brorsan fyndade såklart inne på Afound (till SIG själv), och jag testade nyårsskor. Tid, ja det hade vi massa av…

Vi var runt hela stan, olika butiker, fram och tillbaka. Här kändes livet mindre härligt och svetten rann

Då båda har ungefär samma humör och tålamod för att shoppa laddade vi med x antal kaffe för att hinna handla allt innan lunch. 

Allt gick bra till slut och jag ligger nu helt däckad i soffan med julmusik i bakgrunden. Jag laddar om inför kvällens mys! Det tar på krafterna att gå på stan och jag längtar så tills i morgon då vi åker hem. 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram