8 juli 2019 |  Mat

Sillunch, Harstena och en gnutta sol

Efter frukosten i söndags kom regnet igen. Svensk sommar, typiskt! Eftersom vi var på Harstena, en ö utanför Gryt, där jag spenderat mycket som barn ville jag gå och titta hur det såg ut och även besöka deras lilla kiosk för att kanske köpa lite färsk fisk!

Vid 10-tiden slutade regnet ösa och vi kunde ta en promenad till andra sidan ön. Det är så himla idylliskt och vackert!

Gjorde även ett försök att hitta Bageriet och det kändes som jag aldrig kom fram…

Men till slut! Ingen rusning direkt och det som fanns att köpa var tyvärr inte glutenfritt, inte förvånad. Jag måste ändå säga att det är så mysigt.

På väg tillbaka till vår båt var vi väldigt nöjda. Vi hade köpt ål! Jösses. Det är något som jag också har starka barndomsminnen till och det är så synd att det är en fisk som inte får fiskas, eller det finns restriktioner på det och alltså inte så vanligt att det finns att handla.

Vi åkte tillbaka till vår brygga för lunch och lunch i solen. Ner med kapellet, duskade fram allt och direkt efter att fotot togs, kom regnet. Upp med kapellet osv. Haha!

Det serverades klassisk svensk sommarmat. Nämligen färskpotatis, sill, gräddfil, ägg, lök och gräslök. Det är så jäklans gott och det slank ner både två och tre portioner!

En riktigt bra helg och jag blev firad med dunder och brak av min familj. Jag är nu tillbaka i Stockholm för min sista jobbvecka innan jag också tar semester. Det ska bli skönt och ser fram emot fler dagar ute på sjön!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram