16 maj 2018 |  Middag

Sill, sol och gamla minnen

Har precis kommit hem från en aw med mina kollegor från mitt jobb som jag hade för ett tag sen. Senast vi sågs var exakt för 1 år sen. Kul och galet!

Vi söts samman på loopenpå söder då vi alla cirkulerar i det området. Massa smaskigt prat om våra före detta jobb, skvallrar om gamla kollegor, prat om våra nya liv (nya partners, liv som förälder, nya jobb och mycket mer). Så härligt och efter ett par glas kom suget efter mat och såklart tog jag in en stor silltallrik! Kärleken till fisk är enorm. 

Det läskiga är med vår, ljuset och att det är fullt av vår-glada personer är att det känns som fredag, haha! Men ska försöka varva ner nu då det är en fullspäckad jobb-dag imorgon. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram