5 juni 2021 |  Mat

Sill och potatis och jordgubbar

Jag är som en kopiös ”blobb” av massa känslor som bara vill komma ut. Igår precis närjag vaknade kom tårarna. Det rann ner för kinden medan jag satte ord på alla mina känslor till pappa som satt bredvid. Livet ena sekunden känns så otroligt fint och härligt medan andra sekunden är jag fylld av oro, ångest och meningslöshet (?). Starkt ord kanske men det kändes lättare efteråt.

Denna kombo! Kronärtskockskräm, glutenfria kex från Schär, oliver och vin från Frankrike. Mums

Precis innan middag när vi åter satt och njöt av vädret, kom det tillbaka. Tårarna. Mamma och pappa är så otroligt stöttande och känner mig väl och det räcker med att de bara lyssnar på vad jag där och då säger. Det är både högt och lågt. Vardagen känns en aning orolig. Men jag är tacksam för att jag vet att jag är stark och trots tunga och jobbiga perioder är jag fortfarande positiv till livet. Vi skrattade och satte och och njöt och denna bild togs 🙂

Silltallrik deluxe har också tagits. Fy fan vad jag längtat efter detta! Svensk sommar <3

Så, medan jag försöker tänka på hur jag vill att min vardag ska se ut är det ett spännande ATTD igång. Jag har försök ta del av det mesta som sägs och pratas om och detta år kan nog vara bland topp 3 av bästa och mest intressanta. Det är mycket om digitalisering, framtidens forskning för att förhindra diabetes, att typ 2 diabetes inte beror på övervikt utan vice versa (ja, det är en spännande teori jag inte hört förut), typ 1 diabetes och att vara gravid, vilket hjälpmedel som är bäst, closed loops är ibland en bättre lösning osv. Ja, det händer mycket! Och jag ska dela med mig av några punkter till er men det är sista dagen idag (lördag) så kommer behöva en tid att samla allt så det blir förståeligt.

Nu har jag varit ute på en löptur i solen, så härligt! Och intagit frulle och svenska jordgubbar!!! De smakar helt gudomligt!

Jag känner mig starkare idag vilket känns skönt.

Hoppas ni mår bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram