11 juni 2019 |  Lunch

Sigrid Therapeutics

Årets Pitch gick till diabetesbolaget Sigrid Therapeutics
Eric Johnston (CTO) Anna Udden (Senior Clinical Project Manager) Sana Alajmovic (CEO)

Idag var jag inbjuden av Sana Alajmovic, som grundat Sigrid Therapeutics, för lunch och för att träffa några av teamet. Det var en ära och det var så inspirerande och intressant att få höra mer om företaget samt att få veta mer om deras produkt som ska lanserar år 2022. De har alltså utvecklat en ny medicinteknisk produkt, som kan förebygga att människor i riskzonen utvecklar typ 2-diabetes. Bolaget planerar att ta in 70 miljoner kr i år!

Herregud säger jag! Vilket jäkla gäng och det är så häftigt att jag får vara en del av detta även om deras produkt riktar sig till typ 2 diabetiker. Vi pratade konstant i 1 1/2 timma och när jag gick därifrån kände jag mig otroligt priviligerad. Sana är en inspirerande själ som jag redan bokat in fler möten med och jag kan knappt vänta att få ta del av detta.

Jag är säker på att min resa med typ 1 diabetes kommer hjälpa oerhört och under samtalet kom vi fram till att vi har en del gemensamma vänner, t.ex. Karin Hehenberger (som grundat Lyfebulb) osv. Detta är mer än coolt!

Läs mer om deras produkt SiPore15™ HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram