8 september 2021 |  Diabetes

Shuffleboard!

ASSÅ! Jag dör vad spännande och exalterande! Nu KÖR VI

Jag och Johanna har en vision om ett stort och härligt nätverk av kvinnor med typ 1-diabetes, där vi samlas och skapar nya bekantskaper – i och kring nya upplevelser!

Vi känner att det saknas ett riktigt bra forum för vuxna typ 1-diabetiker, en trygg grupp där vi kan vara oss själva och hjälpa varandra. Vi vill skapa events och göra aktiviteter tillsammans – högt som lågt! Kanske testa på den där bergsvandringen som du drömt om men inte riktigt vågat hänga med på än?


Vi inleder med att rikta oss till kvinnor till att börja med, men när vi är en trygg grupp kan vi förstås ta det åt det håll vi vill. Vi har som sagt sikte på större grejer, men vi börjar med en kväll med Shuffleboard i stan.

KOMSI KOMSI!!! LÄNK HÄR TILL EVENTET!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Yesterday I was asked how I can know that my sensor shows the correct value, and how I can know for sure that it is correctly calibrated. Was surprised by that question at first, and I didn’t know what to answer.
I think I listen a lot to my body’s own signals and I trust more my own “signals” than the value I see on my screen. So, if I feel that the value in my phone doesn’t match with what I feel in my body 🤷‍♀️ well, then somethings is not right.

How do you do? Do you fully trust your sensor? 💕
...

A broken nail, an unexpectedly high bloodsugar, an extra correction and insulin to be picked up after I noticed I only had 11 units left in my insulin pen.

Well, it happens to the best 🌟 but life goes on after all 💕
...

Följ mig på Instagram