30 mars 2019 |  Diabetes

Shake Shack

Jag sitter nu och väntar på att få boarda första långa flighten till Bryssel. Jag ser inte fram emot flygresan då hitvägen var problematisk med blodsockret. Har köpt med mig ”låg-kolhydrat” mat och snack då jag vet att jag kommer bli hungrig och vill äta. Håll tummarna! 

Idag har jag haft en riktigt bra och härlig dag ensam k New York. Jag har strosat omkring i vår-väder och bara njutit av god mat och av sol! 

Jag har haft diskussioner om det här med gluten i Sverige vs USA. Och jag tycker det är mer krångligt i USA  när det kommer till bröd jämfört med Sverige. Jag hade som plan att äta på Shake shack, som är en otroligt ”känd” burgar restaurang och de erbjöd faktiskt glutenfritt bröd vilket var bra. Dock fick de ta tillbaka pommes frites när jag tänkte börja äta då de tydligen inte var glutenfria. Så himla tråkigt då det var dessa jag var mest sugen på att testa. Pommes frites dränkta i ost. Blev lite sur först men hamburgaren var så satans god att det inte gjorde något i efterhand. 

Bröd är svårt i USA. Det finns nästan inget glutenfritt färskt bröd i hyllan i mataffären vilket är tråkigt. På restaurang går det betydligt bättre, men de ligger fortfarande efter. 

Jag landar på svensk mark runt lunch på söndag (i morgon) och då behöver jag packa om och tvätta då jag på måndag flyger till Umeå. 

Hoppas ni har en bra lördagskväll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram