27 februari 2021 |  Mat

Sensor-problem och lördagsnjutning

Morgonen började med typ världens finaste tur i solen. Det var magiskt nästan. Jag är lite skraj då jag känner mig så redo för vår, sol, värme osv men vet att det kan komma ”bakslag”. Men jag hoppas verkligen att solen är här för att stanna!

Jag och min andra halva tog en promenad till Winterviken och strosade omkring bland, vad som kändes, hela Stockholm haha

Hittade en bänk och njöööööt i solen!

Efter en alldeles för lång kö in till kaféet, blev så frusen, beställde vi mat!

Värmande tomatsoppa med någon ruskigt god basilika kräm och glutenfritt bröd! Helt sjukt att min nya sensor som jag satte dit tidigare under dagen startade ca 1 sekund innan vi blev serverade. Karma? Nåväl, det var skönt för en promenad kände jag i kroppen att det var på väg ner vilket stämde. 4,8 visade min Dexcom. Så det passade alldeles utmärkt med lite bröd 😉

Hungrig, JA!

Efter mat blev det stressigt då klockan var 14, och vi alla skulle hinna till systemet, haha!

En kall promenad tillbaka utan sol…

MEN SÅÅÅÅÅÅÅ TREVLIGT!

Är hemma nu och kvällen kommer bjuda på räkor med tillbehör. Sånt himla sug efter räkor, oliver och aioli.

Trevlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram