7 juni 2019 |  Middag

Senaste två dagarna

I onsdags på ”national afton” (fick höra igår att man kan säga afton?!) var vi och åt på Moldau som är en Österriskisk restaurang. Maten är verkligen himla bra och god men de serveras så kopiöst mycket! Det är nästan att man blir mätt så fort maten serveras, haha!

Jag tog in en ”naturschnitzel” på kyckling, deras otroligt goda champinjoner och till det pommes frites. Måste ändå slå ett slag att mat inte är farligt för blodsockret. Kolhydrater innebär inte att blodsockret behöver bli katastrofalt.

Efter en stund fick vi sällskap och det blev en kvällstur till Mariaberget. Tänk att det går att vara ute sent på kvällen utan att frysa!

Lite shimer på kinderna och jag var redo för kvällens aktiviteter!

På nationaldagen var vi bjudna på grillkväll, mexikansk grillkväll! Vi köpte med oss till att göra veganska grillspett samt en av mina favoritdrinkar, Campari Soda!

Det dukades upp en massa goda såser och röror tillsammans med svenska flaggan 😉

Det grillades allt möjligt. Fisk, korv, kött, grönsaker – ja allt!

Här stod jag redo för att äta! Så himla hungrig och sugen på allt som stod på bordet!

En mycket trevlig nationaldagskväll och det är alltid roligt att träffa nya bekantskaper. Det blev en ganska tidig kväll då jag jobbar idag (inga klämdagar här inte) och missade tunnelbanan med några sekunder. Det slutade med en skön promenad hem i ett varmt Stockholm! Helt fantastiskt!

Min dag kunde inte ha blivit bättre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram