28 juli 2019 |  Blogg

Semestern fortsätter

Resan hem från ibiza gick hur bra som helst. Vi var några vändor på flygplatsen under vår vistelse och det var nästan som vi blev polare nu till sist. Vårt flyg som skulle ta oss hem i lördags blev inställt och vi fick en extra dag i den magiska staden. Det blev bättre än vad jag någonsin kunde hoppats på och det känns en aning segt att vara tillbaka hemma igen. Men ändå skönt, fast, nja. Hade nog kunnat stanna några dagar till!

Nåväl, jag är hemma och jag har ett så extremt sug efter vattenmelon. I affären var det extra pris så jag plockade på mig en jäkligt stor melon och var helt lyrisk på väg hem. Skar upp i skivor och vet ni vad? Den smakade absolut ingenting. Det var ren och skär besvikelse. Inte undra på att det var så billigt. Suck! Jag som trodde att jag nu kunde smaska vattenmelon som jag gjort i Spanien.

Jag har en vecka kvar av min semester och jag kommer fortsätta att ta det lugnt. njuta, äta god mat och bara vara. Jag ska även sortera bilder så ni ska få se vad vi gjorde på Ibiza, för det är en ö som alla borde besöka! Den har allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram