25 juni 2018 |  Diabetes

Semesterkänsla

Har ni som jag gått in i någon form av semesterkänsla? När klockan ringde i morse visste jag inte riktigt varför jag skulle gå upp. Tänkte att om det är något viktigt så har jag förmodligen satt ett till alarm. Och jo, det ringde ett andra larm som tur var och jag kunde i sömnen lokalisera vilken dag det var och att jag faktiskt ska åka till jobbet. Snacka om total förvirring. 

Nu är det inte långt kvar till semestern och trots några veckor kvar kommer jag kunna arbeta en hel del hemifrån vilket känns otroligt lyxigt. 

Denna vecka ska bli helt AMAZING väder och det gör det lite mer enkelt att njuta av eftermiddagarna samt kvällarna på ett helt annat sätt. Bara det att kunna ta en  kvällspromenad i sommarkläder är ju bara helt underbart. Midsommarhelgen gick i ett och blodsockret har varit både bra och dåligt men det vitkiga är att jag har mått bra samt att jag har haft så otroligt roligt varenda sekund. En del i det hela är också att jag är på banan igen med en ganska bra kurva och därmed en bra start på den här veckan.

Jag tänker nu när det är semestertider att vi ska försöka släppa lite på strävan mot en perfekt kurva. Det är mer enkelt att ha en stabil kurva när det finns rutiner under veckorna och att det får vara okej att under semestern att släppa lite på dessa rutiner och istället lägga fokus på att vara mer spontan och njuta mer av semestern. 

Jag tror att vi (jag) ska låta det vara lugnt att äta på icke-specificerade tider, ta en spontanglass, gå en långpromenad mitt på dagen, sova lite längre osv utan att låta blodsockrets kurva ge ångest. Hur känner ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram