6 februari 2020 |  Diabetes

San Diego

Jag är inte i fas med tiden. Men jag är i San Diego och klockan är nu snart 7 på morgonen. Alltså, 9 timmar efter Sverige. Jag ligger i sängen och ser att solen är på väg upp över byggnaderna. Jag (vi, vi är ett gäng) som bor på The Westgate Hotel här i San Diego och det är supertjusigt! Det är tydligen ett av de hotell man ska besöka?!

Efter en otroligt lång flygresa igår (blev ungefär 24 timmar) checkade jag in, tog en dusch och mötte upp Chris (@thegrumpypumper) och Erin (som har startat upp Diabulimia Helpline) på ett glas för här på hotellets bar, sen vidare till en bar för att sedan avsluta i baren på hotellet igen. Tiden gick så fort men vid 22.30 tiden kände jag hur min kropp behövde vila.

Trots att det har under gårdagen var riktigt dålig mat på flyget samt att jag inte hann köpa något när jag var i Heathrow så måste jag ändå säga att blodsockret har hållt sig riktigt stabilt trots det. Jag funderar på att ta en titt på gymmet (som också ska vara något speciellt) och sedan frukost. Så jag kommer snabbt in i tidszonen!

Men åh vad glad jag är att jag är här! Trots akuten i tisdags och massa strul med flygen igår. Det kanske finns något att tro på mer? eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram