6 februari 2020 |  Diabetes

San Diego

Jag är inte i fas med tiden. Men jag är i San Diego och klockan är nu snart 7 på morgonen. Alltså, 9 timmar efter Sverige. Jag ligger i sängen och ser att solen är på väg upp över byggnaderna. Jag (vi, vi är ett gäng) som bor på The Westgate Hotel här i San Diego och det är supertjusigt! Det är tydligen ett av de hotell man ska besöka?!

Efter en otroligt lång flygresa igår (blev ungefär 24 timmar) checkade jag in, tog en dusch och mötte upp Chris (@thegrumpypumper) och Erin (som har startat upp Diabulimia Helpline) på ett glas för här på hotellets bar, sen vidare till en bar för att sedan avsluta i baren på hotellet igen. Tiden gick så fort men vid 22.30 tiden kände jag hur min kropp behövde vila.

Trots att det har under gårdagen var riktigt dålig mat på flyget samt att jag inte hann köpa något när jag var i Heathrow så måste jag ändå säga att blodsockret har hållt sig riktigt stabilt trots det. Jag funderar på att ta en titt på gymmet (som också ska vara något speciellt) och sedan frukost. Så jag kommer snabbt in i tidszonen!

Men åh vad glad jag är att jag är här! Trots akuten i tisdags och massa strul med flygen igår. Det kanske finns något att tro på mer? eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram