28 januari 2022 |  Diabetes

Så mycket kärlek

Jag är mållös. Jag har fått så mycket meddelanden av alldeles för många personer som har blivit dumpade av de mest orimliga skälen. När jag outade att jag fick dissen pga att jag har diabetes ville jag dela med mig av att världen kan vara grym ibland. Men att trots det måste vi hålla ihop oss själva och se till att kommentarer eller händelser likt denna inte ska få såra.

En tjej skrev att hon blev dumpad pga sitt ursprung. Personen efter det ville inte fortsätta dejta då hon tydligen hade fel färg. Jag fick tårar när jag läste detta. Att det finns elaka människor vet vi, men inte trodde jag att det skulle vara såhär.

Jag märker att så fort jag öppnar upp mig på mina sociala kanaler, får jag en så otroligt fin respons som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Jag har svårt att ta in allt och vet inte hur jag ska ge tillbaka den kärlek jag får. Det kanske är en anledning till att jag inte alla gånger visar mig sårbar eller öppnar upp mig.

Det är fredag idag och det om något känns så otroligt bra! Ska avsluta det sista på kontoret för att möta upp Emma på en aw. Jag sa att det får inte bli ett fancy ställe då jag varken har duschat eller inte valde skor i morse utefter att träffa någon (har mina vinterkängor haha). Ytligt må tyckas men så är det bara.

Helgen är so far oplanerad och jag mår bra av det. Känslan av att ta det lite som det kommer älskar jag. Det mår jag bra av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram