19 oktober 2018 |  Event

Rubin Medical med Robin Bryntesson

Igår var jag inbjuden till ett event som Rubin Medical anordnade på scandic Klara vid Hötorget. Innan eventet började hann jag med att träffa min fantastiska pappa på centralen och uppdatera om allt kul som händer (och vice versa såklart)

Barndiabetesfonden var där och min kollega! Vilket grymt gäng det är. Tillsammans med Robin Bryntesson innan kvällen startade!

Arkiv

Robin, vilken stjärna på att fånga publiken! 

Det var en fullspäckad kväll med Rubin Medical och deras evercence (cgm) samt deras pump Tandem! Väldigt intressant att höra om deras produkter då jag nyligen hörde om Medtronics. 

Kvällen fortsatte med att Stig Mattsson föreläste om kolhydrater och träning. Jag har aldrig varit så intresserad av kolhydratsräkning då jag inte har behövt att ”räkna” men nu kändes det annorlunda. Jag går över till pump och då känner jag att jag behöver lite mer kött på benen. 

Kvällen rundades av med självaste stjärnan Robin Bryntesson. Ända från Norrland! Vilken kille alltså. Drog igång hela publiken med rörelse och fortsatte med att prata om sin resa med diabetes och kampen om att vinna Vasaloppet med diabetes typ 1. 

Han är en stor förebild och det viktiga är att faktiskt ta hand om varandra och även att det är okej att känna sig ”liten” ibland. För diabetes kan kännas tungt ibland. Han nämnde ett citat som fastnade hos mig. 

”Det spelar ingen roll vad du gör, hur du gör eller hur du löser det. Bara ditt hjärta fortsätter att slå”. 

Fan vilken bra mening! Den kommer jag definitivt att säga till mig själv många gånger! 

Nu är jag på väg till Västerås med jobbet. 

Vi hörs. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram