19 oktober 2018 |  Event

Rubin Medical med Robin Bryntesson

Igår var jag inbjuden till ett event som Rubin Medical anordnade på scandic Klara vid Hötorget. Innan eventet började hann jag med att träffa min fantastiska pappa på centralen och uppdatera om allt kul som händer (och vice versa såklart)

Barndiabetesfonden var där och min kollega! Vilket grymt gäng det är. Tillsammans med Robin Bryntesson innan kvällen startade!

Arkiv

Robin, vilken stjärna på att fånga publiken! 

Det var en fullspäckad kväll med Rubin Medical och deras evercence (cgm) samt deras pump Tandem! Väldigt intressant att höra om deras produkter då jag nyligen hörde om Medtronics. 

Kvällen fortsatte med att Stig Mattsson föreläste om kolhydrater och träning. Jag har aldrig varit så intresserad av kolhydratsräkning då jag inte har behövt att ”räkna” men nu kändes det annorlunda. Jag går över till pump och då känner jag att jag behöver lite mer kött på benen. 

Kvällen rundades av med självaste stjärnan Robin Bryntesson. Ända från Norrland! Vilken kille alltså. Drog igång hela publiken med rörelse och fortsatte med att prata om sin resa med diabetes och kampen om att vinna Vasaloppet med diabetes typ 1. 

Han är en stor förebild och det viktiga är att faktiskt ta hand om varandra och även att det är okej att känna sig ”liten” ibland. För diabetes kan kännas tungt ibland. Han nämnde ett citat som fastnade hos mig. 

”Det spelar ingen roll vad du gör, hur du gör eller hur du löser det. Bara ditt hjärta fortsätter att slå”. 

Fan vilken bra mening! Den kommer jag definitivt att säga till mig själv många gånger! 

Nu är jag på väg till Västerås med jobbet. 

Vi hörs. 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram