22 oktober 2018 |  Mat

Rost – glutenfri Pizza

Helgen var en riktigt toppen helg för min del. Det har varit en blandning av lugn, stress, njutning, jobb och en massa härlig god mat! Som det ska helt enkelt.

Vi börjar från början. I fredags. Jag var i Västerås för möte och blev så tacksam när jag såg att jag hade min portabla laddare från Medtronic med mig i väskan. Paniken om att inte kunna vara nåbar var otäck men den känslan försvann fort och jag blev lugn, haha. Dagens problem alltså, när batteriet på telefonen håller på att sina.  

Efter en härlig tågresa på väg tillbaka beslutade jag och min kollega för att stanna kvar på centralstationen för ett glas på O’learys! Hur fantastiskt är det inte att kunna umgås min sina kollegor utanför jobbet? Det är för mig inte en självklarhet men jösses vad det pratades på. Om allt och ytterst lite om jobb, gu så skönt!

AW på Oleary’s

Efter AW åkte jag hem och kände att jag inte ville spendera en kväll hemma. Tur att jag fick middags-napp! Vi gick bort till Mariatorget och hamnade på restaurangen Rost. Aldrig hört talas om den tidigare men ett super härligt ställe som lätt kommer bli ett ställe jag besöker fler gånger.

Innan vi gick dit ringde jag faktiskt och hörde om deras alternativ på glutenfri mat. ”Såklart vi har glutenfri pizza” fick jag till svar. Det blev ett enkelt beslut att då beställa in deras glutenfria pizza.

Det är alltid ett gott tecken att få sin glutenfria pizza i en form. Då kan jag med all säkerhet veta att min pizza inte har ”rört” någon annan icke-glutenfri pizza.

Då jag inte hade ätit sen lunch och klockan nu var närmare 22-tiden slängde jag bokstavligt talat i mig hela pizzan i ett naffs. Den var så satans god också så var såklart tvungen att be mitt sällskap om en bild. Ni ser kanske insulinet på bordet? Brukar aldrig låta det ligga framme men i stundens hetta fanns det ingen tid till att lägga tillbaka den i väskan osv. 😉

Det blev lördag och jag hade fokus att skriva några texter som jag inte hunnit under veckan. Tog en liten avstickare för att möta solen! Hösten är fin när det bjuds på strålande sol.

Det blev även ett sensorbyte under dagen och här står jag mitt i Vasastan med att checka av mitt blodsocker!

Kvällen slutade med att jag hamnade på en ganska så spontan men ack så rolig fest. En av gästerna hade med sin peruk från Ibiza som jag verkligen kände passade mig perfekt. Som handen i handsken, haha! Jag gick all in och kom hem den tiden mitt alarm brukar ringa på vardagar. Det är verkligen inte något vanligt men jag hade så himla kul och ville aldrig åka hem, haha!

Vaknade sent upp i söndags och eftersom jag fortfarande låg efter i mitt schema med allt som skulle göras betade jag av några punkter som har deadline, åt min goda quorn-gryta jag lagade i lördags och njöt av att bara vara hemma. Därav lite krasst med bilder från gårdagen.

En riktigt bra helg som nästan behöver få ett diplom, så bra har jag haft det!

Hur var er helg?

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram