7 maj 2018 |  Mat

Rosevin och krossade krukor

Helgen var verkligen fylld av både tårar, rosélunch, krossade krukor och en massa skratt. En blandning av allt kan man säga men när jag sedan summerade min helg under söndagskvällen var jag riktigt nöjd. Det positiva var dominerande över hela helgen och de små missödena är som bortblåsta.

I fredags var jag inställd på att bara vara hemma och studera. Det tog emot när telefonen gick varm av mina vänner som ville och skulle till Trädgården som hade öppningspremiär. För att inte bli ”deppig” och tycka synd om mig själv bunkrade jag upp med ost, kex, jordgubbar och ett glas vin på balkongen. Hur gick det då? Efter enbart några minuter fick jag stress-panik av att jag inte förstod någonting och det slutade i uselt självförtoende och tårar. Jag var helt slut mentalt och det var en dum idé att tro att jag skulle ha energi till detta. Jag drog på en film och somnade tidigt!

Lördagen var tillägnad till att enbart hänga med min bästis som hade kommit till Stockholm över helgen. Vi promenerade till stan och hade så sjukt mycket att prata om. Vi blev hungriga som alla andra och fick ett bord i solen på Milles! Jag tog en omelett med parmesan och broccoli samt en tallrik pommes frites. Så himla gött!

Fick även in glutenfritt knäckebröd!

Efter lunch blev vi bortforslade då det var ett enormt pådrag för andra gäster så vi beslutade oss för att gå till TAK. Och där minsann var det sommarfest!

Innan kvällens planer var tanken att åka hem, vila lite och bota den trötthet som kom, solsting?! Men när jag kom hem möttes jag av detta. Min gardinstång ogillade att jag hade hängt upp för många krukor och fick spendera förkvällen med att planera om mina stackars växter, dammsuga och torka golv. Herregud vilken miss. Detta gör jag då inte om igen…

Som tur var kom Jonna med ett skinande leende och vi handlade mat för kvällen och hon fick mig på andra tankar!

Korv, halloumi, potatis. Jag drömmer om en grill! Men detta var inte helt fel det heller

Vi hamnade på Escalier till att börja med där vi drak bubbel och dansade till härlig 80-tals musik

Vi gick vidare sen till Sturecompagniet där det dansades natten lång tills lamporna tändes. Även om kvällen tog slut där fortsatte våran. Tyvärr inga bilder som är  bloggvänliga… Kom hem lagom till att solen gick upp och jag kom hem lagom till frukost-dags. Hur mysigt är det inte med dessa kvällar/nätter. Älskar ljuset även om det tog ett tag att somna.

Söndagen spenderades i min nya röda kjol. Det var inte en pigg Sara som strosade omkring på gatorna

Men det löste sig med god mat och häng med ett roligt gäng!

Söndagskvällen avrundades med en promenad i den ljumna vårvärmen med ett stort leende på läpparna. Lycklig och nöjd efter en härlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram