30 juni 2019 |  Event

Resan till Gotland

Vi är i Visby och har checkat in i vår lägenhet som vi ska bo i nu under veckan. Det har varit en riktigt lång dag och det är ett under att vi faktiskt är här på Gotland.

Mitt alarm ringde vid 04.00 i morse och med tunga steg tog jag mig till mina vänner för att åka till Nynäshamn. Väl där ser vi varken några bilar eller båt och inser att vi bokat båt åt fel håll. Efter några timmars väntande i solen i nynäs och som tur kom vi med på stans by biljetter på nästa avgång!

Lyckan var total och vi kom äntligen fram till Visby! Vi spenderade några timmar på Tofta Beach club och på väg hem stannade vi för att handla lite mat. Men bär vi skulle köra tillbaka till lägenheten gick bilen ur automatläge och gick inte att köra. Ett samtal senare satt vi tre i en bärgningsbil som snällt körde oss hem och körde bilen till verkstad.

Jösses vad vi kommer somna bra i natt! I morgon är det fullt schema från morgon till kväll så det är skönt att det blir en lugn kväll ikväll.

Nu ska vi se film och bara mysa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram