30 juni 2019 |  Event

Resan till Gotland

Vi är i Visby och har checkat in i vår lägenhet som vi ska bo i nu under veckan. Det har varit en riktigt lång dag och det är ett under att vi faktiskt är här på Gotland.

Mitt alarm ringde vid 04.00 i morse och med tunga steg tog jag mig till mina vänner för att åka till Nynäshamn. Väl där ser vi varken några bilar eller båt och inser att vi bokat båt åt fel håll. Efter några timmars väntande i solen i nynäs och som tur kom vi med på stans by biljetter på nästa avgång!

Lyckan var total och vi kom äntligen fram till Visby! Vi spenderade några timmar på Tofta Beach club och på väg hem stannade vi för att handla lite mat. Men bär vi skulle köra tillbaka till lägenheten gick bilen ur automatläge och gick inte att köra. Ett samtal senare satt vi tre i en bärgningsbil som snällt körde oss hem och körde bilen till verkstad.

Jösses vad vi kommer somna bra i natt! I morgon är det fullt schema från morgon till kväll så det är skönt att det blir en lugn kväll ikväll.

Nu ska vi se film och bara mysa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram