11 april 2021 |  Mat

Renovering, lyx lunch och tacksamhet

Jag vill börja detta inlägg med att försöka förklara min tacksamhet till vårt diabetes-community. Sedan jag tog över Barndiabetesfondens Instagram har det öst in så mycket fina kommentarer och meddelanden. Även kom det in så mycket positiv feedback efter mitt inlägg om Diabetes och sex. Efter inspelningen igår tog jag en promenad när jag fick ett sms från min vän Kim. ”More people should be like you”. Jag stod i skogen vid trekanten och det kom tårar. Vet inte varför men det var glädje-tårar tror jag. Jag var så uppe i varv, hade så mycket känslor av både nervositet, upprymdhet och ja, allt på en och samma gång. Visste inte hur jag skulle tackla alla känslor och därav tårarna. Tack!

Idag kom pappa på besök. Det är alltid en lycka inombords när pappa kommer. På agendan idag stod det att göra om i min hall. Jag har beställt nytt kakel (som är ROSA och så himla fint!) som ska få glänsa istället för det gråa och trista som jag har levt med alldeles för länge.

Vi tog bort det gamla och la spackel så tyvärr inget efterbild än men om ni vill så kommer jag såklart visa före och efterbild!

När vi (pappa) kämpat på var det lunchdags! Vi tog oss bort mot gamla stan och No 53. En restaurang jag länge velat testa. Ja, Eva, du är en bidragande faktor <3 🙂

Så glad! haha! Och hungrig!

Jag tog in deras råbiff med pommes och pappa tog en lyx sandwich som såg riktigt jäkla god ut!

Vi satt länge och åt. Avrundade kalaset med en espresso. Jag älskar att beställa espresso på restaurang. Jag tycker att de alltid får till en riktigt god smak. Något jag inte lyckas med hemma..

Nu ska jag försöka att ta en lugn och avkopplande kväll. Lägga ansiktsmask och bara vara.

Hoppas ni haft en bra helg!

Kommentar till “Renovering, lyx lunch och tacksamhet”

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    For the fries 🔥💙 ...

    Följ mig på Instagram