10 juli 2019 |  Blogg

Remind yourself

Hur vackert är detta?! Jag blir helt lyrisk av att jag faktiskt bor här. Här vid vattnet, där det cirkulerar massvis av fina träbåtar, människor som äter glass mitt i natten och njuter och där är jag. Mitt i smeten där det kryllar av personer som njuter av det lilla. Att det ska vara så jäkla svårt vissa dagar. Att uppskatta det man har.

Nu under kvällen fick jag en massa jobb avklarat vilket känns skönt. Ibland tar det tid att komma till ro och så får det vara. Det är okej och helt normalt. Jag måste aktivt påminna mig själv om det. Att jag inte är konstigt. Låter det märkligt? Det är kväll och jag börjar bli trött. Nu är det två dagar kvar av jobb. Jag räknar ner! Men först ska jag räkna ner till i morgonkväll då jag ska på middag med en supertrevlig vän som jag fann på ett event för en herrans massa månader sen (år?!) Planen är italienskt och det tackar jag inte nej till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram