10 juli 2019 |  Blogg

Remind yourself

Hur vackert är detta?! Jag blir helt lyrisk av att jag faktiskt bor här. Här vid vattnet, där det cirkulerar massvis av fina träbåtar, människor som äter glass mitt i natten och njuter och där är jag. Mitt i smeten där det kryllar av personer som njuter av det lilla. Att det ska vara så jäkla svårt vissa dagar. Att uppskatta det man har.

Nu under kvällen fick jag en massa jobb avklarat vilket känns skönt. Ibland tar det tid att komma till ro och så får det vara. Det är okej och helt normalt. Jag måste aktivt påminna mig själv om det. Att jag inte är konstigt. Låter det märkligt? Det är kväll och jag börjar bli trött. Nu är det två dagar kvar av jobb. Jag räknar ner! Men först ska jag räkna ner till i morgonkväll då jag ska på middag med en supertrevlig vän som jag fann på ett event för en herrans massa månader sen (år?!) Planen är italienskt och det tackar jag inte nej till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram