29 augusti 2018 |  Event

Red Flag

Åh jösses Amalia, 

Jag har precis landat hemma efter en hektisk dag. Vi kan börja med att jag fick ett efterlängtat sms som berättade att min telefon var reparerad och klar för att hämtas! Ingen blev nog mer lycklig än jag. Eller jo, mina kollegor som har fått stå ut med mitt tjat kring telefoner, hah!

Det blev en stressig eftermiddag då jag skulle vara på plats på Strandvägen 7 vid klockan 18 för ett event jag blev inbjuden till. Telefonen är nu alltså en sprillans ny då mitt batteri hade svällt (?), hur kan ett batteri svälla? Det som kan vara störande nu när allt går via telefonen är att jag måste starta en ny sensor.. så det får bli morgondagens projekt innan jag ska åka till Kumla för möte. 

Eventet ikväll hölls på Strandvägen 7 där Red Flag hade bjudit in olika typer av entreprenörer. Bland annat så pratade Isabella Löwengrip, Nordic tech House och så denna man som jag poserar med, Mikael Pawlo. Han är grundaren av bland annat Mr. Green och står idag bakom företaget Red Flag som hjälper företag med t.ex. bokföring, fakturering och hantering av kvitton. Så himla spännande och så kul! Jag är fylld av massa inspiration och idéer!

I morgon efter jobbet i Kumla kommer jag hämta en hyrbil och jag ska köra ut mot Ängskär. Där kommer jag alltså vara en av ledarna för ett diabetesläger! Om jag är taggad! 

Hoppas bara innerligt att jag får en lugn natt med bra sömn. Vet i tusan nu när jag är uppe i varv. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram