24 maj 2019 |  Mat

Raws

Uschenna, Paulina och jag!
Grundarna av Raws
Rosanna! Great minds, think alike!

Igår var jag bjuden på ett event som hölls av Manifest Stockholm där Rosanna jobbar. Visste inte alls så mycket mer än att jag skulle vara på Brillo vid 18. Det blev en glad överraskning när jag kom dit! Massa av mina vänner var där samt att grundarna av företaget, Raws, är från Norrköping där jag är uppvuxen!

Det bjöds på drink och till det sugrör som de tillverkar av vass. Allt är närproducerat precis utanför Norrköping och de går att recycla. Ett företag och en produkt som verkligen ligger i tid då plast är något som kommer att fasas ut!

Jag träffade även Paulina som stylade mig inför Diabetesgalan 2017 och sen även Uschenna. Så himla roligt! När klockan började närma sig 19.30 var jag tvungen att rusa då jag skulle fira min brorsa som fyllde år och åkte direkt till söder, till en nyöppnad, liten gullig, restaurang (minns inte namnet). Tyvärr inte mycket jag kunde äta (både jordnötter samt gluten vad två vanliga ingredienser) men det var så mysigt. Han fick öppna paket och planerade helgen som kommer. Älskar att jag bor granne med min bror!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram