15 augusti 2019 |  Snacks

Racamaca

Igår efter jobbet mötte jag upp min äldsta vän Stina. Vi har känt varandra så länge jag kan minnas och vi var inte många år innan vi fann varandra på dagis. Nu bor båda i Stockholm och trots bådas fullbokade scheman får vi ändå till någon middag ibland vilket uppskattas!

Varenda gång vi har bokat in en middag har Racamaca legat högt upp på listan. Men då det inte går att boka bord där har vi tidigare valt något annat ställe i närheten då det är fullproppat med människor. Igår gjorde vi slag i saken och var förberedda på att vänta på att ett bord skulle bli ledigt med ett spanskt vin och oliver. Precis som jag älskar. Sedan tog vi in massa tapas-rätter och snackade i över 3 timmar. Det kändes nästan märkligt att jag inte tog upp telefonen alls (förutom när maten skulle dokumenteras). Tänk att det ska vara en märklig sak att faktiskt glömma bort social media. Men otroligt skönt.

Nåväl, vi tog in pimientos, bläckfisk, anjiovis, kikärtshummus med chips (godaste rätten!), korvpastej och burrata. Allt var så himla smarrigt och jag älskar att man kan sitta i flera timmar och bara äta hur länge som helst! Otroligt bra ställe, trevlig personal och jag kommer med säkerhet gå dit fler gånger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram