21 juni 2020 |  Diabetes

Punktering av njure

Lever jag? Vilken märklig dag det har varit, eller mer en märklig situation jag är i. Något som jag tror är bra är att mitt sinne för humor är fortfarande kvar och det finns fortfarande en härlig energi kvar innanför sjukhusskjortan då jag fick en av mina sjuksköterskor att dansa för mig, haha

Fick nya sexiga kläder idag.

Jag blir väl omhändertagen och det känns helt okej trots att de varken har glutenfritt bröd (blev vatten till frukost…) eller någon form av vetskap om typ 1 diabetes.

Trots att denna söndag gått rejält segt så är jag glad att jag är här. Vid 16-tiden fick jag reda på provvar och det visade sig att det är något som blockerar ena njuren. För att ”ta bort” detta sätts det in en kateter. Så, nu har jag en slang som är införd i njuren och ut genom ryggen. Nu behöver jag bara kissa normalt från den andra njuren, haha!

Jag är trött men glad att det gick fort och att jag känner att detta kommer hjälpa så ofantligt mycket!

Förmodligen kommer jag stanna här några dagar tills allt lugnat ner sig. Men allt som allt, jag mår bra, eller bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram