21 juni 2020 |  Diabetes

Punktering av njure

Lever jag? Vilken märklig dag det har varit, eller mer en märklig situation jag är i. Något som jag tror är bra är att mitt sinne för humor är fortfarande kvar och det finns fortfarande en härlig energi kvar innanför sjukhusskjortan då jag fick en av mina sjuksköterskor att dansa för mig, haha

Fick nya sexiga kläder idag.

Jag blir väl omhändertagen och det känns helt okej trots att de varken har glutenfritt bröd (blev vatten till frukost…) eller någon form av vetskap om typ 1 diabetes.

Trots att denna söndag gått rejält segt så är jag glad att jag är här. Vid 16-tiden fick jag reda på provvar och det visade sig att det är något som blockerar ena njuren. För att ”ta bort” detta sätts det in en kateter. Så, nu har jag en slang som är införd i njuren och ut genom ryggen. Nu behöver jag bara kissa normalt från den andra njuren, haha!

Jag är trött men glad att det gick fort och att jag känner att detta kommer hjälpa så ofantligt mycket!

Förmodligen kommer jag stanna här några dagar tills allt lugnat ner sig. Men allt som allt, jag mår bra, eller bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram