19 februari 2019 |  Diabetes

Pump-trassel

Brukar ni också trassla in er i ”slangen” till pumpen? Jag har inte fått in någon riktig rutin på känslan om vart slangen är/befinner sig/osv. Tycker alltid att jag trasslar in mig i allt möjligt. Tur att det inte är värre bekymmer än så!

Hur mår ni idag? Jag mår ungefär som igår. Lite bättre tror jag, men halsen är fortfarande illa och jag tog beslutet att kämpa mig iväg till jobbet då jag har en del viktiga möten. Det kanske blir så att jag går hem tidigare men jag får se hur dagen blir.

På tal om att vara lite sjuk och trött i huvudet så gick jag på fel tåg i morse. Insåg det när jag hamnade på fel station mot vad jag brukar. En station i fel riktning fickmig att bli ungeefär 30 minuter sen. Det är så typiskt mig. Är i alla fall på plats med en rykande kopp kaffe i handen. Håller tummarna att den här dagen går smooth och att jag inte mår sämre!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram