3 februari 2021 |  Mat

Pulsandes i snö, Barbro och brysselkål

Det har kommit så mycket snö! Jag försökte under gårdagen att bege mig ut på en promenad under lunchen. Jag var den som tog med mig paraply för att kunna se vart jag satte ner fötterna och jag kan meddela att det var flera som såg avundsjuka ut på mig haha. Ålderstecken? Jag fick i alla fall ingen rinnande mascara vilket var skönt!

Efter en hel del möten blev det en sen lunch och jag svepte bland annat ihop detta! Brysselkål med vitlök, parmesan, olja, salt. Kan vara ett hett tips för att bjuda på som försnacks till ett kallt glas vitt vin till helgen? Kommer med säkerhet föräta mig på brysselkål men det får det vara värt, haha!

När mitt sista möte tog slut vid 17.30 bokade jag in en middag på ett ställe jag inte varit på allt för mycket. Nämligen Barbro vid Hornstull. För sist jag var där, kanske 4 år sen?!, kunde jag inte äta något då jag både har en Jordnötsallergi och celiaki OCH inte ett jätte stort fan av sushi. Men de hade ändrat om i menyn, vilket var bra!

Vi tog inte flera rätter och denna var nog topp 1! Det var Blomkål, curry, spenat, valenciamandlar, getost. Nej men jag ville seriöst slicka rent tallriken. En annan rätt jag kommer ihåg var en tonfisktartar som bara slank ner. Mums.

Idag är det onsdag och jag ska försöka hinna ta en fika med pappa som är på besök i Stockholm, planera inför kommande inspelning (alltså jag har fått en så jäkla bra gäst!!!) och se till att allt är på plats tills inspelningsdagen. Det är mer jobb än vad man kan tro, men fruktansvärt roligt!

Ha en fin onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram