7 januari 2021 |  Diabetes

Psykolog och snö

I morse hade jag tid hos min psykolog. Andra gången. Jag kände mig pigg och efter letande efter rätt buss (så rörigt vid slussen nu tycker jag) slutade det med att jag och en ”hjälpande” man stod och skratta då jag tydligen inte är det första som går fel, haha!

Men sen kom det. Jag satt ner hos henne, i ett ganska så stelt och kalt rum men ändå varmt på något sätt. Jag vet inte om jag gillar detta ”fenomen” då jag inte känner att jag blir tilldelad verktyg som jag tror jag är i behov av. Tårarna kom, jag känner mig ganska så trött, sliten och orolig. Jag är rädd för mig själv tror jag, låter kanske konstigt eller deppigt men det finns saker i mitt liv som gör att jag vissa dagar bara vill gå och lägga mig. Dra täcket över huvudet och bara sova bort allt.

Det gick bra och det är alltid oavsett skönt att få ur sig allt till någon som inte står en nära.

Sen har dagen rullat på sakta. Att gråta får mig att bli svullen i ansiktet, otroligt trött och orkeslös. Känns som all min energi har försvunnit. Men så får det vara idag. En lugn dag, mysigt med all snö som kommit.

Yes, då vet ni hur min dag ser ut! Äta mat och soffläge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I believe that as a diabetic, it is easy to set new and grand goals and strategies to get such a good balance with blood sugar, which may not always be as easy to follow.

My key is to start by answering this question: What very small details take you very small steps to the very glorious vision of yourself? Now we talk a little. And maybe not even related to diabetes.

Like nail polish level, then. Believe me, I also flirt with big plans for everything I want to accomplish and achieve, but these mini-promises carry almost all the charm. Details that hold so much identity, but which at the same time are foolishly easy to achieve, whatever life may have to offer. What if New Year's resolutions could create feelings like them, instead of stress and despair? 💕
...

Prepping for the French fries I had a few minutes later 🤍 #t1dlookslikeme ...

New shoes 🖤 ...

It’s finally Friday 🤩 ...

Följ mig på Instagram