16 april 2021 |  Diabetes

Present till en typ 1 diabetiker

För 2 år sedan lärde jag känna ett fantastisk gäng. Det blev mitt ”Aw” gäng som jag träffade (fortfarande gör!) som mina kollegor på ett glas vin på fredagar trots att de inte på riktigt var mina kollegor. En kväll, såg jag en av killarna göra något som jag brukar göra. Han tog fram sin telefon och jag fick se en blodsockerkurva.

Han såg att jag såg. Viskade i mitt öra att ingen annan ”vet”. Vi är alla olika vilket 100% respekterar. För vi är olika. Han har börjat öppna upp sig mer då han vet att diabetes är en del av mitt jobb och engagemang.

Han sa sist att han var trött på dextrosol och ja, vem fasiken blir inte trött på de ibland? Haha. Så! Ikväll när jag möttes av dessa fantastiska personer hade jag med mig en påse fylld av mitt favorit ”socker” från Lindroos. Ville göra en fin gest och ge lite kärlek. Var nervös innan för jag vill inte bli uppfattad som ”för” hjälpsam eller för påträngande.
Han blev så glad! Tänk! Blir varm i hela kroppen av hela situationen.

Så tillbaka till min fredagskväll! Vi slog oss ner vid vattnet och njöt av solen! Känns som jag är kär. Himla fantastisk. Att kunna sitta ute, på en brygga i solnedgången.

Här satt vi tills solen gick bakom träden. Då blev det kallt haha! Sverige.

Är hemma nu och har börjat se en tysk dans film?! Hoppas ni mår bra och har fått njuta av våren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram