20 oktober 2020 |  Mat

Premiär på sats och köttfärsås

Selleri, morot, lök som steks i massa smööööööööör

Glutenfri pasta. Kanske inte den godaste men det var den som fanns hemma

Okej. Låt oss prata tomater. Det här är min absoluta favorit. Från Mutti och ja, det är skillnad på alla märken som finns därute. Denna är typ bäst

Jag har haft en intensiv dag. Trotsade kylan i morse, eller nja, jag hade inte så många val men det var tungt att ta fram både halsduk och mössa i morse.. Vid lunch hade vi planerat att besöka Stockholm Beauty Week för att kika på företag som ställde ut.

Nu när jag jobbar inom skönhetsbranschen som jag absolut ÄLSKAR var det kul att se olika företag som har tagit fram (vad de tror är det bästa) nya produkter! Testade massa spännande oljor, serum, ögonskuggor osv!

Kom hem ganska sent efter mitt första body pump pass sedan mars. Jag var nervös och jag visste att jag typ inte har några muskler kvar men det kändes som ett skämt. Jag är glad att jag stod lägst bak i salen men nej, jag kunde inte ens göra en armhävning och jag kommer troligtvis inte kunna gå i morgon…

Något som var så himla kul var att efter passet kom det fram en följare! Jag blir lika glad och varm i kroppen när någon helt plötsligt börjar prata diabetes med mig! Mer sånt!

Rörigt inlägg, jag känner mig helt förlamad i kroppen och så jäkla trött, men jag har precis ätit pasta med min älskade köttfärssås. Så smakrik och så god. Det har stått och puttrat i några timmar (i söndags) och med lite riven ost och färska kryddor så kan jag nog äta detta varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do you feel that you find joy in your everyday life? I get a lot of questions about how I can find joy and energy despite everything that happens. It has been tough at times and it will be so in life. Life goes up and down.During the year, I’ve thought a lot about what makes me get up again. The simple answer? There are no alternatives. I refuse to give up.You are here and now. Create a meaning based on where you are today. We know nothing about the future and the only thing we can do is create conditions for ourselves 💕
...

Think about how many times food has connected you to people you love. Think about those times when diabetes has connected you to new people around the world and to new experiences. To have a “perfect” life with diabetes doesn’t exist, just the same for those without diabetes. But with managing your diabetes in the best way you can, life with diabetes doesn’t mean that you can’t eat what you like!
 The important thing is not that you try to achieve a "perfect" healthy life, exercise the most or eat what everyone else does. The important thing is that you strive to find the balance that actually works in your everyday puzzle together with the right tools 💕 #t1dlookslikeme
...

This weekend was all about to relax and to just feel good! And it went really good! ✨I’ve talked to a few people that are new to my life (which I love!!) and we discussed how life with t1d can be so complexed. And I think we need to talk more about the importance to listen to ourselves. It’s important to learn what’s well-being means for you. Life sucks sometimes - it’s normal, and a lifestyle change needs to be based on consideration- not punishment 💕 and this is for me and for you who also have diabetes!
...

Följ mig på Instagram