20 oktober 2020 |  Mat

Premiär på sats och köttfärsås

Selleri, morot, lök som steks i massa smööööööööör

Glutenfri pasta. Kanske inte den godaste men det var den som fanns hemma

Okej. Låt oss prata tomater. Det här är min absoluta favorit. Från Mutti och ja, det är skillnad på alla märken som finns därute. Denna är typ bäst

Jag har haft en intensiv dag. Trotsade kylan i morse, eller nja, jag hade inte så många val men det var tungt att ta fram både halsduk och mössa i morse.. Vid lunch hade vi planerat att besöka Stockholm Beauty Week för att kika på företag som ställde ut.

Nu när jag jobbar inom skönhetsbranschen som jag absolut ÄLSKAR var det kul att se olika företag som har tagit fram (vad de tror är det bästa) nya produkter! Testade massa spännande oljor, serum, ögonskuggor osv!

Kom hem ganska sent efter mitt första body pump pass sedan mars. Jag var nervös och jag visste att jag typ inte har några muskler kvar men det kändes som ett skämt. Jag är glad att jag stod lägst bak i salen men nej, jag kunde inte ens göra en armhävning och jag kommer troligtvis inte kunna gå i morgon…

Något som var så himla kul var att efter passet kom det fram en följare! Jag blir lika glad och varm i kroppen när någon helt plötsligt börjar prata diabetes med mig! Mer sånt!

Rörigt inlägg, jag känner mig helt förlamad i kroppen och så jäkla trött, men jag har precis ätit pasta med min älskade köttfärssås. Så smakrik och så god. Det har stått och puttrat i några timmar (i söndags) och med lite riven ost och färska kryddor så kan jag nog äta detta varje dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram