11 maj 2020 |  Helg

Premiär grill, höstens planer och sol

Vilken helg som precis har passerat. Det har varit en salig blandning mellan sol, grillning, vin, umgåtts med fantastiska personer och njutningen har varit 100%

I fredags promenerade jag bort till Rost som har varit en favorit när det kommer till glutenfri pizza. Jag var så stolt över att jag fick med mig Kim för att jag ville att hon skulle testa deras magiska pizzor!

Dock blev jag otroligt besviken då min glutenfria pizza var rejält degig. Inte alls vad jag hade tänkt. Suck! Men, hungrig som jag var slank den ner men jag tror inte att jag kommer föreslå denna resturang något mer.

Jag och kom har idéer och planer inför hösten som jag verkligen ser fram emot. Hon är lika driven som jag är och jag hoppas det vi har tänkt kommer bli verklighet!

I lördags åkte jag hem till Josefine och hennes mamma i Älvsjö. Jag har bott hemma hos henne i två omgångar och har emellanåt varit som en extra familj när livet inte har rullat på. Vi började med lite rosa bubbel och jordgubbar i solen!

Så härligt väder och jag skyller på ”corona” när det kommer till dagens klädval. Mjukt och skönt ska det vara!

Om vi bortser från att vi redan har grillat korv var detta premiär för att grilla på ”riktigt”. Marinerat kött och majs! Herregud vad hungrig jag var!

I väntan lånade jag ett par sköna tofflor och sippade på lite vin

Till detta serverades det mached potatoe, sallad och sås! MUMS

Vi rundade av lördagskvällen med ett spel om årtal. Herregud vad jag suger på årtal och en usel förlorare…

Söndagen börjades med en promenad och jag möttes av hästar! Fick ett sånt himla sug efter att rida igen. Jag var aktiv hästtjej för länge sen och slutade nog för att jag har en tendens att bli rädd för hästar. Men ändå. Jag vill testa att rida igen!

Dagen fortsatte med en liten vinprovning på ett ställe som heter Folii som ligger på söder. Ett super-mysigt ställe som erbjuder ”slattar” på det som blivit kvar efter veckan för ett billigare pris. Vi testade olika vita viner, naturviner, Rioja och ja, minns knappt allt men det var väldigt trevligt!

Efter en härlig helg njöt jag av choklad, såklart! haha! Jag fick en fråga om jag tar inulin till choklad och JA, det gör jag! Trots ett ”lågt” blodsocker behöver jag någon enhet för att undvika att bli ”hög” senare.

Hoppas er helg var lika härlig som min!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I was invited to hear about research on type 1 diabetes (and type 2 diabetes) this weekend.

As much as half of all cases, t1, are diagnosed in adulthood, and there is a need to understand the factors that contribute to the development of type 1 diabetes in adults. The lower heritability in adults suggests that environmental factors play a greater role in the development of the disease in adults than in children. They also highlighted the need for further research to identify environmental factors that contribute to type 1 diabetes in adults.

And, of course, lots of important information on how to make transplanted beta cells survive 💙
...

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram