22 november 2020 |  Helg

Poddinspelnining och friterat

Sitter nerkrupen i soffan nu och framför mig har jag några texter att skriva. Tycker det är svårt att få mina tankar i ord – i en text. Jag tog en paus och fick mig en tankeställare. Jag har haft en väldigt härlig vardag trots vad som än pågår. Jag har under helgen träffat en nyfunnen vän som jag träffade under min ”diabetes-meet-up” i Stockholm och två härliga tjejer som har en podd om just diabetes. Jag har tagit promenader i skogen, ätit på restaurang själv (vilket i princip aldrig händer), lagat god mat till mig själv (händer aldrig det heller) och bara njutit. Ett glas gott vin, ätit choklad, sovit och tittat på Nötknäpparen!

Jag gav mig till och med på att fritera blomkål och zucchini nu ikväll. Det såg ut från början att gå käpprätt åt fel håll men lyckades in i det sista! Kanske det vore något att handla en fritös? Då kan jag även göra riktigt goda pommes.

Nu fick jag precis ett sms av min brorsa som vill ta en kvällspromenad. Han har också inlagd gurka från Östergötland till mig. Den går inte att köpa i Stockholm och det är den bästa att ha på en macka med leverpastej. Jag älskar gurka.

Helgens sammanfattning kommer! Nu ska jag kanske ta en till paus och ge mig ut för en promenad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram