11 februari 2019 |  Mat

Pizza

Helgen började i fredags och efter en lång och tuff vecka var det otroligt skönt att träffa upp mina vänner för ”pizza-night”! Jag har sagt det förrut och säger det igen. Denna glutenfria pizza Bianco är så himla god. Det är nästan för bra för att vara sant! Stället? Enzo’s i Hornshuset.

Vaknade upp i lördags till detta, som jag redan skrivit om. Det blev en riktigt städ/fixar dag och då det var som vår i luften drog jag igång med någon form av vårstädning samt rensning. Jag tror jag samanlagt har slängt 3 sopsäckar med saker och prylar. Det är helt otroligt hur mycket man samlar på sig!

Känslan av när allt är fint och rent är underskattad. Blev helt lugn i kroppen på ett behagligt sätt.

Åkte hem till Rosanna för mimosa och tjejsnack. Fick även syn på denna godis och fick en sån nostalgi känsla! Åt alltid dessa under mellanstadiet. De satte sig alltid som ett klister mellan tänderna men det var det värt, haha! Kommer ni ihåg eller är jag 100 år gammal mån tro?

Vi myste på och babblade i flera timmar och när klockan slog 19 var jag både trött och hungrig. Åkte hemåt för middag och en lugn och skön lördagskväll.

Resterande av helgen har varit maxad med att boka resor, jobba, städa och vara ute i solen!

Nu ser jag fram emot en ny vecka och nya utmaningar

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram