13 september 2019 |  Recept

Pizza med polkabetor

Nu var det otroligt länge sen jag åt pizza och vad passar inte bättre med pizza på en fredag! Jösses vad gott.

Jag är inte känd för att laga mat i säsong men jag har på senaste fått en dille på det. Kanske att jag börjar bli äldre och mer medveten men när jag såg dessa polkabetor i affären fanns det bara en sak att göra – lägg ner ett gäng i korgen!

Enkelt, gott och perfekt att bjuda på då det ser väldigt aptitligt ut med alla färger.

För att göra detta behövs:
En pizzadeg (jag tog PopUp bakerys glutenfria pizzadeg)
1/2 dl creme fraiche
1 tsk dijonsenap
fetaost
3 st polkabetor
salt och peppar
basilika

Gör följande:
Sätt ugnen på 250 grader. Hyvla betorna till tunna skivor. Bred ut crème fraich blandat med dijon senap på pizzan som bas och lägg på hyvlade betor, fetaost, salt och peppar. Baka mitt i ugnen i cirka 10-25 minuter tills pizzan får lite färg. Toppa med basilika.

I morgon åker vi ett gång från Stockholm ner till Linköping för Workshop med Barndiabetesfonden. Nu ska jag packa det sista och föröka sova då bilen går vid 7.45. Följ mig på Instagram @saramoback för att få en mer uppdatering om min helg !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram